Consulten Spirituele Astrologie

Bespreking van de radix (geboortehoroscoop )

De horoscoop kan je helpen bij jouw bewustwordingsproces, geeft je meer inzicht en een richting aan je leven. Je krijgt een bespreking van je geboortethema met inbegrip van de spirituele punten.

  • Hoe goed is jouw intuïtie?
  • Waarom ben je hier op aarde?
  • Wat is jouw levensdoel, jouw opdracht?
  • Op welke manier kan je het beste jouw verlangens verwezenlijken?
  • Wat zijn jouw zielsangsten?
  • Wat zijn jouw kwaliteiten en uitdagingen? 
  • Waarom is de aarding zo belangrijk in jouw leven?

Tijdens het consult zullen verschillende thema’s aan bod komen die op dat ogenblik belangrijk zijn in jouw leven: werk, relatie met jouw partner, ouders en/of kinderen, intimiteit, emoties, onafhankelijkheid, gezondheid, je eigen visie, verantwoordelijkheid, seksualiteit, bindings- en verlatingsangst, vriendschap , bestaansrecht e.a. Uiteraard kan je op elk moment zelf vragen stellen.

Jaarlijkse prognose (solaar)

De jaarhoroscoop geeft een duidelijk beeld van de jaartendenzen tussen jouw verjaardag en die van volgend jaar. Dit laat je toe om de zich aanbiedende omstandigheden optimaal te benutten en te groeien.

Om het meest uit je jaarhoroscoop te halen, kan je deze best één maand voor je verjaardag laten bespreken. De solaar kan echter enkel besproken worden indien je reeds jouw radix (geboortehoroscoop) hebt laten analyseren.

Relatiehoroscoop (composite)

Alle soorten relaties kunnen het voorwerp uitmaken van een dergelijk consult : partners, het gezin, vrienden, collega’s enz.

Het is hierbij aan te raden, indien mogelijk, beiden op het consult aanwezig te zijn. Het is voldoende dat één van beiden reeds een radixbespreking heeft gekregen.

Andere thema's

Indien gewenst kunnen thema’s die niet voldoende aandacht kregen in een later consult uitgediept worden. Het is mogelijk hiervoor telefonisch contact op te nemen en een nieuwe afspraak te maken.