De volgende technieken worden verweven in de vermelde massage vormen

             

Metamorfosemassage

 

De metamorfose is een massagetechniek die zich uit de reflexologie heeft ontwikkeld. Hierbij worden echter niet enkel de voeten, maar ook de handen en het hoofd behandeld.

 

De metamorfose is een vorm van “zelfgenezing”, een holistische geneeswijze die ervan uitgaat dat elk mens zelf de kracht in zich heeft om zichzelf van binnenuit te genezen.

 

Het resultaat van deze massagevorm is dat jouw levensenergie gestimuleerd wordt, waardoor je vollediger en intenser kan leven.

 

 

Voetzool reflexmassage

 

De voeten zijn een weerspiegeling van het lichaam. Door het geven van een speciale voetmassage met een lichte duimdruk, kunnen de blokkades die zich in het lichaam gevormd hebben, worden opgeheven.

 

Ook wanneer je geen klachten hebt, zal een

voetzoolmassage een heerlijke, ontspannende ervaring zijn.

 

Cranio–sacrale massage

 

Cranio sacrale is een zachte vorm van massage met een diepgaande werking. Er wordt contact gemaakt met het lichaam en het C.S. ritme van de klant.

 

Op die manier is het mogelijk de ruggengraat, de nek, de beenderen en de schedel te ontspannen, al naar gelang de behoeften van het lichaam.

 

 

Vlindermassage

 

De vlindermassage bestaat uit een trage, zachte beweging rond de ruggengraat.

 

Deze subtiele massage werkt zeer krachtig in op het centrale zenuwstelsel en harmoniseert op die manier het hele lichaam.

 

Via de blaasmeridiaan wordt het lichaam gestimuleerd om blokkades los te laten en te ontspannen.